Forsendelse & Levering – Golfspot DK
Skip til indhold

Gratis forsendelse

Gratis fragt

  Forsendelse & Levering

  GRATIS FORSENDELSE

  Vi er glade for at kunne give vores kunder stor værdi og service. Derfor tilbyder vi gratis forsendelse fra vores lagre i Asien og USA.

  FORSENDELSE TIL OVER 200 LANDE

  Vi er stolte af at tilbyde internationale forsendelsestjenester. Der er dog nogle steder, som vi ikke kan sende til. Hvis du tilfældigvis er fra et af disse lande, kontakter vi dig.

  PATCHEDE/MANGLENDE PAKKER

  Fillperfume er ikke ansvarlig, hvis den forkerte adresse er placeret under kassen. Sørg for, at din fakturerings- og leveringsadresse er korrekt, før du behandler din ordre. Hvis vi har lavet en fejl, tager vi det fulde ansvar for den oprindelige ordre, der er afgivet til dig gratis.

  TOLD

  Vi er ikke ansvarlige for eventuelle toldafgifter, når varerne er afsendt. Ved at købe vores produkter accepterer du, at en eller flere pakker kan sendes til dig og kan pådrage sig brugerdefinerede gebyrer, når de ankommer til dit land.

  LEVERINGSTID

  Leveringstiden er 15-45 dage.

  Dette inkluderer ikke vores 1-3 dages behandlingstid.

  Alle leveringstider er eksklusive forsinkelser i toldbehandlingen

  SPORING AF OPLYSNINGER

  Du modtager en e-mail med et sporingsnummer, når din ordre er afsendt, men nogle gange på grund af gratis forsendelse er sporing ikke tilgængelig.

  MIN SPORING SIGER "INGEN OPLYSNINGER TILGÆNGELIGE FOR NU".

  For nogle rederier tager det 1-3 hverdage, før sporingsoplysningerne opdateres i systemet. Hvis din ordre blev afgivet for mere end 7 arbejdsdage siden, og der stadig ikke er nogen oplysninger om dit sporingsnummer, bedes du kontakte os.

  SENDES MINE VARER I ÉN PAKKE?

  Af logistiske årsager vil varer i samme køb undertiden blive sendt i separate pakker, selvom du har angivet kombineret forsendelse.

  Hvis du har andre spørgsmål, bedes du kontakte os på support@ledboards.com og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

  Altid gratis forsendelse

  Bare rolig, vi tager os af forsendelsen!

  Betal med Paypal

  Sikre betalinger med PayPal

  30 dages returret

  Ikke tilfreds? Send produktet tilbage uden spørgsmål!