Refundering og returnering – Golfspot DK
Skip til indhold

Gratis forsendelse

Gratis fragt

  Refundering og returnering

  Vi har 14 dages returret, hvilket betyder, at du har 14 dage til at anmode om returnering efter modtagelse af din vare.

  For at være berettiget til returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt eller ubrugt, med etiketter og i originalemballagen. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

  Bemærk, at kunden bærer forsendelsesomkostningerne for produktet til lagrene, medmindre produktet er beskadiget eller ikke opfylder beskrivelsen.

  Desværre kan vi ikke acceptere returnering af udsalgsvarer eller gavekort

  For at starte en returnering kan du kontakte os under overskriften "kontakt". Hvis din returnering accepteres, sender vi dig instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke. Varer, der sendes tilbage til os uden først at anmode om returnering, accepteres ikke.

  Du kan altid kontakte os for eventuelle returspørgsmål under overskriften "kontakt" på hjemmesiden.

  Skader og problemer

  Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan evaluere problemet og rette det.

  Udvekslinger

  Den hurtigste måde at sikre, at du får det, du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returneringen er accepteret, skal du foretage et separat køb for den nye vare.

  Restitutioner

  Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din returnering og fortæller dig, om refusionen blev godkendt eller ej. Hvis du godkendes, modtager du automatisk en refusion med din oprindelige betalingsmetode. Husk, at det kan tage lidt tid for din bank eller kreditkortselskab også at behandle og bogføre refusionen.

  Altid gratis forsendelse

  Bare rolig, vi tager os af forsendelsen!

  Betal med Paypal

  Sikre betalinger med PayPal

  30 dages returret

  Ikke tilfreds? Send produktet tilbage uden spørgsmål!